Advocaat

Ben Vaessen

Ben Vaessen

In 1978 is mr. Vaessen afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, Nederlands recht in het vennootschapsrecht en belastingrecht.

Hij is lid van de specialistenvereniging Arbeidsrechtadvocaten Breda/’s-Hertogenbosch en bestuurslid van de vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland. Ook vervult hij een aantal nevenfuncties, waaronder lid van de Raad van Toezicht van SMO Verdihuis te Oss. Verder is hij bestuurslid van Schouwburg Cuijk en lid van de Commissie Heroverweging, verbonden aan Schoolwijzer Nijmegen, zijn woonplaats.

 

mr. Vaessen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
 • arbeidsrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

 

  * verplichte velden

  Ben’s specialismes

  Jacqueline Willems

  Jacqueline Willems

  Senior juridisch secretaresse

  Mieke Kersten

  Mieke Kersten

  Senior juridisch secretaresse

  Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.