Advocaat

Ben Vaessen

Ben Vaessen

“Vaessen Advocaten is een toegankelijk kantoor waar je letterlijk zo kan binnenlopen en meteen een advocaat te spreken krijgt. Korte lijnen, persoonlijk advies en een pragmatische aanpak zit in het DNA van het hele team.”

 

Ben Vaessen is sinds 1978 werkzaam als advocaat en heeft zeer ruime ervaring binnen het algemene civiele recht en de specifieke aandachtsgebieden arbeidsrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Ben lid van de specialistenvereniging Arbeidsrechtadvocaten Breda/’s-Hertogenbosch en bestuurslid van de vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland. Ook vervult hij een aantal nevenfuncties, zo is Ben lid van de Raad van Toezicht van SMO Verdihuis te Oss en is hij lid van de Commissie Heroverweging, van de Schoolwijzer Nijmegen, zijn woonplaats.

Ben Vaessen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • algemene rechtspraktijk

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ben’s specialismes

Jacqueline Willems

Jacqueline Willems

Senior juridisch secretaresse

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.