Advocaat

Monique Senssen-Franssen

Monique Senssen-Franssen

“Behalve een brede kennis van de juridische materie is voor een deskundig advies een prettige samenwerking met de cliënt ook essentieel voor een goed resultaat”  

Monique Senssen-Franssen is sinds 2001 werkzaam als advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht, erfrecht en het psychiatrisch patiëntenrecht. Met haar ruime ervaring binnen het personen- en familierecht is Monique in staat om hoofdzaken van bijzaken te scheiden en verliest zij de emotionele aspecten van de kwestie niet uit het oog.

Naast haar werkzaamheden als advocaat, is Monique lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Dagbesteding Cuijk en van de vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland. Ook is Monique als advocaat aangesloten bij Uitelkaar.nlDit is een online scheidingsplatform voor mensen die op goede voet willen scheiden. Samen met je (ex-)partner werk je in eigen tijd en tempo aan je scheiding. Als advocaat controleert Monique de scheidingsafspraken die zij gemaakt en na een afrondend gesprek zorgt zij ervoor dat de scheiding formeel door de rechter wordt uitgesproken. 

Monique heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • personen- en familierecht
  • erfrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

* verplichte velden

Monique’s specialismes

Jacqueline Willems

Jacqueline Willems

Senior juridisch secretaresse

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.