Advocaat

Rick Slof

Rick Slof

“Snel en in begrijpelijke taal tot de kern van de zaak kunnen komen, waarbij het belang van de cliënt altijd vooropstaat!”

 

Rick Slof is sinds 2008 werkzaam in de advocatuur en heeft zich onder andere gespecialiseerd in het arbeidsrecht, personen- en familierecht en het algemene verbintenissenrecht. Als advocaat adviseert, onderhandelt en procedeert Rick daarnaast ook over geschillen tussen/met consumenten en heeft hij veel ervaring in het beslag- en executierecht

Naast zijn werkzaamheden als advocaat, is Rick lid van de commissie van toezicht van de tbs-kliniek FPC De Rooyse Wissel. Uit hoofde van deze functie neemt hij deel als (plaatsvervangend) voorzitter aan de beklagcommissie en treedt hij tevens op als mediator tussen patiënt en kliniek.

Rick heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • personen- en familierecht
  • arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

* verplichte velden

Rick’s specialismes

Jacqueline Willems

Jacqueline Willems

Senior juridisch secretaresse

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.