Advocaat

Stéphanie Heijtlager

Stéphanie Heijtlager
In 2011 heeft mr. Heijtlager haar bachelor rechtsgeleerdheid afgerond aan de universiteit Utrecht. Vervolgens heeft zij haar master gehaald aan de Radboud Universiteit Nijmegen met als afstudeerrichting burgerlijk recht. Mr. Heijtlager is sinds augustus 2015 advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het sociaal zekerheidrecht zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, reintegratie etc. Daarnaast behandelt zij zaken op het gebied van algemeen verbintenissenrecht, maar ook geschillen tussen buren.

 

mr. Heijtlager heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
 • arbeidsrecht
 • sociaal zekerheidsrecht
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 
  * verplichte velden

  Stéphanie’s specialismes

  Jacqueline Willems

  Jacqueline Willems

  Senior juridisch secretaresse

  Mieke Kersten

  Mieke Kersten

  Senior juridisch secretaresse

  Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.