Advocaat

Stéphanie Heijtlager

Stéphanie Heijtlager

“Arbeidsrecht en in het bijzonder de onderdelen verzuim en re-integratie, zijn voor zowel werkgevers als werknemers dusdanig complex, dat het van belang is dat partijen hierbij tijdig de hulp van een deskundige inschakelen die het volledige speelveld vanuit verschillende invalshoeken kan overzien.”

 

Stéphanie Heijtlager is sinds 2015 advocaat en is in 2020 onderdeel van het team van Vaessen advocaten geworden. Stéphanie heeft zich gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht, met als speciale aandachtsgebieden verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid (onder andere Ziektewet en de Wet WIA) en staat daarin zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidsrechtelijke en bestuursrechtelijke procedures.

Voor cliënten treedt Stéphanie onder andere op in bezwaar- en beroepsprocedures tegen het UWV en daarnaast voert zij uiteenlopende civiele procedures, onder andere op het gebied van algemeen verbintenissenrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Stéphanie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • arbeidsrecht
  • sociaal zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

* verplichte velden

Stéphanie’s specialismes

Jacqueline Willems

Jacqueline Willems

Senior juridisch secretaresse

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.