Over Vaessen advocaten

Vaessen advocaten: daadkrachtig en betrokken

Vaessen advocaten is een dynamisch en veelzijdig advocatenkantoor, sinds 1992 gevestigd aan de Beerseweg 22 in het gezellige Noord-Brabantse Cuijk. Met ons ervaren en gepassioneerde team van advocaten en ondersteuners bieden we professionele juridische rechtsbijstand aan het bedrijfsleven, particulieren (ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand), instellingen en organisaties. Ons motto is: ‘wij zijn pas tevreden als ook onze cliënten tevreden zijn over onze dienstverlening’! Kortom: bij alles wat we doen komt u als cliënt op de eerste plaats!

Specialisaties

Met ons team van goed opgeleide en deskundige advocaten hebben we alle specialisaties onder één dak: arbeidsrecht, erfrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, aansprakelijkheid, vastgoed- en huurrecht en het verbintenissenrecht. Ook voor zaken op het vlak van sociaal zekerheidsrecht kunt u natuurlijk bij ons terecht. 

Laagdrempelig

Onze dienstverlening is uitdrukkelijk laagdrempelig, zodat iedereen in het Land van Cuijk en omstreken van onze diensten gebruik kan maken. Samen met het ondersteunend personeel vormen onze advocaten een hecht team dat pal staat voor uw belangen. Het spreekt voor zich dat we uw belangen vakkundig behartigen, of u nu juridisch advies zoekt of rechtsbijstand nodig hebt in een gerechtelijke procedure. Regelmatig bespreken we de stand van zaken met u en passen we de route desgewenst aan uw wensen aan. Daarbij houden we natuurlijk ook scherp de kosten en baten in de gaten! 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.