Rechtsgebieden Ondernemen

Insolventierecht

Als bedrijf (of persoon) kun je door verschillende oorzaken in de financiële problemen terecht komen, bijvoorbeeld in het geval van een faillissement. In zo’n situatie is het noodzakelijk een advocaat aan je zijde te hebben om samen te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Gedacht kan worden aan surseances (uitstel van betaling) of schuldsaneringen (begeleid betalingsplan). Ook kunnen we ervoor zorgen dat er schuld- of crediteurenregelingen worden overeengekomen. En leveren we bijstand aan crediteuren over de uitwisseling van schuldverrekeningskwesties of zekerheden.

Ondersteuning bij geschillen

Ook bieden onze specialisten ondersteuning bij geschillen tussen aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, crediteuren, werknemers en andere betrokkenen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van Insolventierecht? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie over insolventierecht

* verplichte velden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.