Rechtsgebieden Particulier

Aansprakelijkheid

Een ongeIuk zit in een klein hoekje en is vervelend voor alle partijen. Denk aan allerlei veel voorkomende schade zoals ten gevolge van brand en inbraak, bij waterschade, ongeval en arbeidsongeschiktheid. Niet altijd is duidelijk wie aansprakelijk is en welke schade voor vergoeding in aanmerking zou moeten komen.

Het kan ook zijn dat u verzekerd bent. Maar helaas is dat nog geen garantie dat de verzekeraar ook daadwerkelijk ‘over de brug komt’. Immers, er zijn altijd van die lastige, kleine letters. Maar ze zijn wel de basis voor het feit dat de verzekeraar uw claim kan afwijzen.

Onzekerheid

Of u nu schade lijdt of aansprakelijk wordt gehouden, dit kan leiden tot veel onzekerheid. Voor u als particulier, maar ook voor ondernemers heel vervelend.  Bij ons kantoor gaan we tot het uiterste om dergelijke gevallen voor u tot een goed einde te brengen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van Personenschade en aansprakelijkheid? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie over aansprakelijkheid

* verplichte velden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.