Rechtsgebieden Werken en wonen

Vastgoed- en huurrecht

Weigert de verhuurder gebreken aan de woning te herstellen? Verzuimt de huurder ondanks diverse aanmaningen de huur te betalen? Of je ontdekt als eigenaar van een koopwoning verborgen gebreken aan je woning? In alle gevallen adviseren wij u graag over de mogelijke juridische stappen en nemen we zo nodig ook de noodzakelijke gerechtelijke stappen.

Maatwerk

Niet alleen particuliere huurders en kopers of verhuurders kunnen bij ons terecht voor maatwerk. Dat geldt net zo goed voor gemeenten, projectontwikkelaars, (onder)aannemers, verenigingen van eigenaars, makelaars, vastgoedeigenaren, beheerders en opdrachtgevers.

Verdere specialisaties

Bij zowel woon- als bedrijfsruimte:

  • Opstellen en/of toetsen van huurovereenkomsten
  • Verzoek tot huurprijswijziging
  • Ontruiming van het gehuurde pand
  • Opzegging van de huurovereenkomst
  • Indeplaatsstelling (de situatie waarin een persoon aan wie een bedrijf wordt overgedragen, ook de nieuwe huurder wordt van de bedrijfsruimte)


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van Vastgoed- en huurrecht? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie over vastgoed- en huurrecht

* verplichte velden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.